***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Русофилски партии блокират НС и нахлуват в областната управа. Премиерът Денков: ПСА е окупационен паметник и няма място в центъра на София


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 18 декември   

 

„ Това е окупационен монумент и няма никакво място в центъра на София, нито пък някаква културна стойност. Той просто демонстрира по какъв начин страната ни е била завладяна със съсипването на демокрацията и окупирането на властта от един тоталитарен режим ".

***

Едвам се одобри бюджетът за здраве на българите, тъй като русофилите в Народното събрание са ядосани и нападателни. Представителите на малцинството спъват работата на болшинството, определено от българските жители. 

***

Ще създадем обосновано съмнение и ще кажем, че няма да ги е позор, даже ще са горди. Неотдавна те си завиха, че ще пречат на работата, до момента в който сами не се докопат до цялостната власт.

Нищо не се е трансформирало оттогава. 

***

Очаквано. 

***

МОЧА им е най-съществен в листата с проблеми на София и България. Човек ще си каже, че парите им идват от друго място, не от нашите налози. То, такива догатки са били изказвани и преди; и, в случай че се замислим чии монументи бранят, можем да се досетим и от кое място биха идвали тези „ спомагателни хонорари “, в случай че в действителност ги има. 

Да не приказваме какво обръщение пращат на елементарните хора и най-много на децата – че с експанзия се вземат решение проблеми. 

***

„ Сега гласуваме парите за НЗОК. Всичко това е извънредно значимо. Апелът ми към сътрудниците е да спрат да се дърпат, наскърбяват и да си вършат номера, тъй като сме пратени тук да се надговарят политици, а за това би трябвало да имат достъп до микрофона. Думата " парламент " значи да се приказва, а не да се блокира говоренето “, акцентира той.

***

„ Видяхте ли по какъв начин „ депутати “ блъскат квесторите и блъскат дами? Това не са мъже, това са плюнки “, счита той.

„ Този цирк е от изтощение, тъй като изчезват – видяхте резултата им на изборите “, добави Пеевски.

***

С признатите промени се планува, че горивата от съветски нефт няма да могат да се изнасят след 1-ви януари. Вносът на съветски нефт се приключва дефинитивно от 1 март 2024 година, гласят измененията.

***

България и Куба ще работят за обновяване на обмена на студенти и учени сред двете страни. Това разискаха министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков и посланикът на Куба в България Н. Пр. Мариета Хордан. В предишното този продан е бил доста деен, само че все още е съвсем напълно пресечен.

***

„ Ролс-Ройс “ договаря с най-голямата частна енергийна компания в Украйна за построяването на поредност от мини атомни електроцентрали в страната, заяви „ Дейли телеграф “.

***

Северна Корея изстреля втора балистична ракета в посока Японско море в границите на няколко часа, заяви генералният щаб на южнокорейската войска, представен от Ройтерс.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР